Fredag til Søndag
12.00 - 15.30
JUJU FAVORITES MENU
HWE
lyssej - friteret gim - rabarber gochujang
PAJEON
rejer - porre - syltet chili
SOONDOOBU JJIGAE
blød tofu - muslinger - aromatiske ris
GOCHUJANG KYLLING
frilands kylling - fresh kimchi salat
Eller
KROGMODNET ØKO RIBEYE
Juju sauces - salat
+110,- per pers.
MENU 395,- per pers.
Skal bestille af hele bordet
*Mulighed for vegetarisk menu
Lav en note i bookingen
SORBET AF YUZU
hyldeblomst - hybenrose
+50,- per pers.
A LA CARTE MENU
HVID KIMCHI (V)
65kr
NORI FRITTER (V)
70kr
HWE
lyssej - friteret gik - rabarber gochujang
165kr
AROMATISKE RIS (V)
40kr
PAJEON
rejer - porre - syltet chili
135kr
SOONDOOBU JJIGAE
blød tofu - muslinger - aromatiske ris
165kr
GOCHUJANG KYLLING
friland kylling - fresh kimchi salat
275kr
KROGMODRET ØKO RIBEYE (300g)
doenjang - banchans - salat
475kr
(V) Vegetarisk
MIKROPOLIS PAIRING
3 cocktails
250kr
JUJU FAVORIT VIN
3 glas vin
350kr
MURI ALKOHOLFRI
3 glas alkoholfri vin
250kr
ALKOHOLFRI